Здивувати Творця

Валентина Руда
 Найважче людині вийти за рамки всього, що їй нав'язливо пропонує цей світ, ця система, пропаганда і конформізм...
Створити щось нове можливо лише тоді, коли всім єством вийдеш за рамки старого і зможеш безпристрасно оцінити плюси і мінуси того, де ти був...
Цей світ має потребу в новій людині, новій свідомості, нових ідеях, ідеалах та цінностях...
Не треба вбивати один одного, треба запропонувати щось якісно нове...
Якщо досі людство не змогло досягти гармонії на землі, значить увесь прогрес іде не туди... Значить святі писання може вже і не такі святі, значить авторитети не такі вже і авторитетні, значить цінності не такі і цінні, значить багатство і гроші не такі вже і важливі...
Ми ідемо в глухий кут...
Треба вийти за рамки, де немає кутів...
Час настав створити щось прекрасне...
Ганебно дивитися на рівень розвитку людства і його здібностей мислити розумно у 21 столітті...
Історія нічому не навчає, вона просто констатує факти...
Релігії сіють розбрат і роблять конкуренцію на богів, економіка стає засобом для збагачення одиниць і збідніння мільярдів, мистецтво служить розвагою для тих, хто від нього далекий...
Що справжнього залишилося у цьому світі?
Скоро все стане штучним...
І наші серця перестануть відчувати...
Відчувати те, що ми прийшли у цей світ невинними і чистими дітьми....
Ми не хотіли такого страшного світу...
Але нас запевнили в тому, що треба грати за чужими правилами...
Це гра жорстока, це гра на виживання...
Невже ми не здатні породити разом щось якісно прекрасне?
Вийти із зачарованого кола?
Ми не раби...
Ми не стадо...
Ми є частиною Сили, яка створила Світи!
Так давайте створимо те, за що нам не буде соромно перед Всевишнім!
Давайте Його нарешті здивуємо чимось прекрасним і незбагненно чудовим!


31.10.2023.   м. Київ