Закiнчився жовтень

Галина Чехута
 

Закінчився жовтень… Листопад надворі…
Та дерева в шатах все такі ж казкові.

В сонячному сяйві гори і долини,
Квітнуть хризантеми, айстри в жоржини.

Золотисте листя проливає світло,
Мерехтить на травах пломенисте срібло.

Жовтень закінчився, та залишив сяйво,
І, куди не глянеш, скрізь його багатство.

Скільки благородства в таємничих чарах!
Навіть дощ вчорашній заховався в хмарах!

Вітерець повіяв і розсіяв мирру,
А душі ще більше захотілось миру!