Сябар...

Ольга Ворошилова 15
У мяне ёсць верны сябар,
З ім ў разведку і ў тэатр,
З iм працуем мы i марым,
З ім любую страву зварым!
Пасмяемся і паплачам,
Хутка вырашым задачу.
Ты — каштоўны самы дар.
Шчыра дзякуй, мiлы сябар!


© Вольга Варашылава