Сьогодни Бог поклав початок доли

Валентина Коц
Сьогодні Бог поклав початок долі,
Життя дав спільне вам - одне на двох.
Він утворив сім'ю по Своїй волі,
З Ним в ниточку вже скручені утрьох.

Щоб шлюб міцний був - є одна порада,
Шануйте Слово Боже повсякчас!
Нехай його в житті панує влада -
І Бог благословить у всьому вас!

6 вересня 2023 р.