Марiя

Светлана Шатунова
Дівчинкой спокійна, та ніжна,
І, хоч це ім'я за значенням "сумна",
Це лише іі повага до покою,
Бо вона може гордитися собою.

Працьовита та старанна до уроків,
Народилась вона майже без пороків.
До людського болю небайдужа,
Та не з кожним у своему житті друже.

В жінці цій розквітне ніжність, доброта,
Хоч характером Марія непроста:
Є любов і строгість, доброзичлівісь і гнів,
Та в іі  сім'і панує лад  і мир.

Тож Марія працьовита господиня,
В неі є і гордість і гординя,
Трохи вперта, та завжди обачна,
За повагу буде людям вдячна.

Не любити Машу неможливо,
Народилася вона добра і мила,
Тільки ображати іі вам  не побажаю,
Злих людей вона не поважає.
 
Якщо донечку Марією назвати,
Про весь мир вона захоче дбати,
Бог іі завжди оберігає
І в житті в усьом допомогає.