За дождём

Татьяна Маркова 3
  Н. Бидненко
За дощем, за туманом з негодою
Я не бачу коханих очей…
Вітер дерево стиха погойдує,
Час неспішно у безмір тече.
Не побачити неба за хмарами,
Не розгледіти сині й на мить…
Ми любов’ю з тобою покарані
І, мов рана, любов нам болить.
Ну, а хмари пливуть, як засватані,
Запишавшись у тій висоті…
…Живемо без вини винуватими.
Так, мабуть, нам судилось в житті.
***
За дождём, за туманом со слякотью
Я не вижу любимых глаз...
А ветер дерево тихотько качает,
Время неспешно в пространство течёт.
Не видеть неба за тучами,
Не увидеть сини ни на мгновение...
Мы любовью с тобой наказаны
И, как рана, любовь в нас болит.
Ну, а тучи плывут, как засватанные,
Загордившись на той высоте...
...Живём без вины виноватые.
Так, наверное, нам судилось в судьбе.