Олуг бэхет

Азат Гайнуллин
Кунелендэ иман булу,
Моселман булу -
Унышка ачкыч бит ул.
Бар богаулардан азатлану,
Изге эшлэр эшлэп эжер савап жыю.
Аврлыклар, кеше золымы гонахларынны юу.
Улем килсэ - жэннэткэ юл.
Олуг бэхет тормышынны Аллах канаты астында кору.