Scarborough Fair - Rachel Hardy

Евгений Шпунт
Ярмарка в Скарборо


https://www.youtube.com/watch?v=OSWRv0XAhcg


На ярмарку в Скарборо держишь ты путь?

Шалфей, петрушка и розмарин.

Там паренька отыщи, не забудь,

Того, кто был любимым моим.



Если рубашку сошьет для меня,

Шалфей, петрушка и розмарин,

Иголку и нитку в руки не взяв,

Снова будет любимым моим.



Если добудет мне акр земли,

Шалфей, петрушка и розмарин,

Между песком и прибоем морским,

Снова будет любимым моим.



На ярмарку в Скарборо держишь ты путь?

Шалфей, петрушка и розмарин.

Там паренька отыщи, не забудь,

Того, кто был любимым моим.



Are you going to Scarborough Fair?

Parsley, sage, rosemary, and thyme

Remember me to one who lives there

He once was a true love of mine



Tell him to make me a cambric shirt

Parsley, sage, rosemary, and thyme

Without no seams nor needle work

Then he'll be a true love of mine



Tell him to find me an acre of land

Parsley, sage, rosemary and thyme

Between the salt water and the sea strands

Then he'll be a true love of mine



Are you going to Scarborough Fair?

Parsley, sage, rosemary, and thyme

Remember me to one who lives there

He once was a true love of mine