Контролюй думки

Дарья Тимошенко
Контролюй свої думки -
Так кажу собі щоразу.
Щоб не вийшло навпаки,
Чимсь займи себе відразу,
Не пригадуй тих розмов -
Ті приблуди наче пастка,
Бо тебе чекає знов
Дуже болісна поразка.
Все віддай на Божий Суд -
Понеси за гріх свій кару,
Все минає згодом тут -
Ти собі ще знайдеш пару.