Погляд з вiкна тодi зникне, коли замурують

Кость Ярила
Самі вікна.
Але сам він до цього ніколи не звикне!..

Картина - то вид из окна.
Багет - это попросту рама!
Куда ты меня волокла,
Фантазий моих панорама?..