вячэрн пейзаж

Дмитрий Панков 3
Ужо дажджы пайшлі
на поўнач
за рэхам гулкіх навальніц
і над апалым
чорным  лесам
паўсталі ўсполахі
зарніц
за імі плынь
старога сонца
журбой тячэ
з апошніх сіл
і сонным позіркам
вачэй
вячэрніх
калыша ветрык
неба схіл