Хочуть бiлих кожушкiв дерева

Татиана Максимова
Хочуть білих кожушків дерева...
А чи подарує їх зима?
Ігнорує Сніжна королева
Щось останнім часом нас дарма,
Бо її чекають тут узимку,
Бажаний вона тут й досі гість.
Сніжна ковдра, наче павутинка.
Ми заздалегідь відправим вість
Сніжній королеві, щоби встигла
Снігу на свята нам надіслать,
Ангели нехай розправлять крила,
Й з подарунками до нас летять.
Ми ж запрошуємо їх завчасно,
Встигли щоб до свята, до Різдва,
Щоб надія у добро не згасла,
Щоб любов була завжди жива,
Щоб не стало війн, як не бувало,
Сніг очистив все щоб навкруги,
Вирвано було у зла щоб жало,
Щоби зникли миру вороги!
Посмішки на личках у малечі,
Завжди щоб світились промінцем,
Взимку щоб в Землі під снігом плечі,
Щастя щоб було всьому вінцем!

08.11 2023 р.