Немов птица

Светлана Вашланова
Не біда, що знову усе буде
Витру сльози свої рукавами
Полечу до небес, немов птица
З закривавленими крылами.

Ти не чіпай мене - озябнешь
Від такої неосяжної болю
Все прощу тобі мій коханий
Ти ж це називаєш любов'ю

Не біда, що знову, але схоже
Мені звично твоє мовчання
Пожалій і утіш мене Боже
I зціли всі мої страждання…

30.01.2019