Малюю словом

Галина Чехута
Я навчилась малювати словом
І мені не треба олівці,
Дістаю слова із різних сховок
І малюю листя на гіллі.

Колір підбираючи для мальви,
Я роблю упевнено мазки,
Римами об'єдную всі барви,
Щоб зоріли росами рядки…

Я малюю сонечко і вітер,
Без барвистих слів не обійтись,
Тож беру метафору, епітет,
Дбаючи про стиль і плавний ритм.

Дощ малюю і блакитне небо,
Осінь чарівливу і весну,
Марево, березу, річку, плесо,
З виразів орнаменти плету.

Асонансом добавляю світла,
Щоб природа не була сумна.
Букви і слова – моя палітра,
В ній – моє натхнення і душа.