Я iнакше живу!

Тамара Ненчина
Я інакше живу! Навіть мислю інакше...
І щоку не підставлю.
              Не чекай!
                Не заплачу!
Я блюзнірую? НІ!
Це я просто вправляюсь!
Своїм гідним життям навік присягаю.

А тобі вибирати, пам'ятаючи гордість!
І навпомацки йти на мій трепетний голос.
Ти боїшся обпектись об гарячую душу?
Якщо так: спокій твій більше я не порушу.