Я хотiла щастя

Виктория Гребенюк Роженкова
Я хотіла щастя,а не сили
Я хотіла ніжності й тепла...
Я у Бога спокою просила,
А натомість душу обпекла...

Я кружляла в замкнутому колі,
Наче та примара без лиця...
Я шукала прихистку у долі,
Вірила у щирість до кінця...

Я чекала,а тепер не хочу,
Бо душіі потрібні почуття...
Лише смуток затуманив очі,
І моє змінилося життя....
9 11 2023р
Вікторія Г Р М