Не кохаю

Соня Арутюнова
Ні, я тебе більше не кохаю!
Може ти спитаєш: чому так?
Разом тільки гірше, я вважаю;
Вийшло все шкереберть, чортзна-як.

Бачиш, не складаються стосунки?
Ну прошу, не псуй моє життя!
Краще зазирнув би за лаштунки.
Бо моя душа, як лахміття.

Стільки років ображав, знущався,
Не помітив навіть моїх сліз.
Аж до серця самого дістався,
Падати не можу більше вниз.

Відпусти, залиш мене назавжди,
Померла любов уже давно.
Краще б розлучилися насправді;
Це вже не кохання все одно.

Ні, я тебе більше не кохаю!
Може ти спитаєш: чому так?
Разом тільки гірше, я вважаю,
Вийшло все шкереберть, чортзна-як.