Долонi

Марина Чиянова
Така собі
Знахабніла невизначеність...

З нічев'я глибин
Раухтопазами
Рахунків за почуття
Випромінюються
Віршів квіти,
Аби в сукупнотемряві пломеніти.

Долаючи ландшафт
Надмірної краси
Ландскнехта -
Розчавити ягід сік
І мовчанням долоні осені
Зігріти.

Долі багатошаровість
Мінлива, мов
Вкрита холодними росами нива.