Ихласлы йорэк

Азат Гайнуллин
Иманлы жаннар кеше кыерсытмый,
Иманлы жаннар гэйбэт татармый.
Аллахка кирэкми тышкы кыяфэт -
Ихлас ышанган очен бирелэ жэннэт.

Иманлы жаннар корэнне укый,
Иманлы жаннар коннэн кон ныгый,
Омтыллар жыярга Аллах рэхмэтен,
Узалар сабыр булып тормыш михнэтен.

Иманлы жаннар кондэ тырыша,
Иманлы жарннар изгелектэ ярыша,
Кешелэр арасында дэрэжэ яулый,
Бер нэрсэдэн дэ алар курыкмый.

Иманлы жаннарнын якты кунеле.
Ихласлы йорэк Аллахнын сере -
Кемгэ бирергэ аны Ул узе белер -
Арысланнар кукрэгенэ яшерер.