наблюдение-1207

Хума Пабидим
во мне война испепелила
все перекрёстки и дома.
чтоб всё, что помнила, забыла...
гроб українською труна.

в тім місті, натепер в неволі,
ті рештки пам'яті... без долі.
відтяті місяці... літа...
в мій дім постукала біда.