Энкэй елый..

Азат Гайнуллин
Энкэй елый.. ул фашистны монарчы курмэгэн.
Улын, туганнарын ул кэбэхэт кабат жэберли.
Дошман илебезгэ безнен тагын килгэн.
Хокумэт аша талый, интектерэ, агулый.

Этисе боек ватан сугышы кахарманы булган -
Дошман узен жингэн очен буген уч итэ.
Автомат урнына чирлэтэ торган агу алган,
Торле бандитлар жибэреп куркыта, рэнжетэ.

Елама энкэй, дошман каршында нык булыйк.
Эби, бабай да ул фэхешкэ баш имэде.
Аллах кушкан язмышка кирэк разыйлык.
Горур булыйк, эрнесэ дэ йорэк, тузик эле.

Ссылка на канал где фиксирую бандитизм госструктур в отношении своей семьи: https://www.youtube.com/channel/UCt4dsS1GRt1MwFY8DoNhGnA