Толькi дуля

Ицхак Скородинский
Пачулі маўклівасці
растлумачыць амаль немагчыма...

Калі толькі на пальцах,
батька,
дулю згарнуў з іх.

Час наш звярыны,
увогуле, можна і зразумець.

Але, жыць у ім...

Калі ўсе буржуі планеты
ржуць:
- Вам, небаракі, пара, за нас, падыхаць!!!