Релiгiя

Галина Чехута
Ранковий час – у брані кави!..
В душі мелодія звучить.
Змолоти і чекати пари!
П’янить очікування мить!!.

Ось піна, стрічка аромату…
Яке блаженство! Справжній рай!!
Прилив енергії щоразу,
Емоцій позитивних шквал!

Закрити очі і вдихати!
Налити в чашку – й до вікна!
Неспішно, як нектар, вбирати,
Як радість трепітних зізнань…

Напій – немовби терапія!
О, ні!!! Релігія, обряд!
В душі зникає безнадія,
Струмить ілюзій водоспад!..