Трохи любовноi фiлософii Поета знайомiй душi

Юджин Папуша
Трохи любовної філософії поета знайомій душі, яка мається

Скажу тобі, не побоюсь:
Любов не варта шлюбних уз!

Любов існує у свободі
і їй той шлюб - тюрма відтоді...

Кохання – це душі харизма,
яка не терпить егоїзму…

Та тінь є навіть у святині,
коли любов гризе гординя...

Хай досвід у чуттях глибокий -
кохання  знов дає уроки

і каже прямо грубим текстом:
що досвід є лише у сексі...

В коханні є мить одкровення,
коли Бог в душу ллє натхнення…

Поет – весняний симбіоз,
гріхів коханнь, квітневих гроз…

Любов Поета така чиста,
як в травні - сині Небеса

і він життєвий оберіг
де є до Бога сто доріг…

Поет буває п’є, як слід,
коли кохання вбито вліт,
коли він зовсім одинокий
і п’є із чаші синьоокій…
 
Хоча Поет пізнав порок -
натомість, часом, він - Пророк...

Поет живе душею між
брутальним і коханням виш…

Поет любов'ю всіх лікує,
хоча всю біль земну він чує…

Поет хоч грішний у любові,
його жінки – не випадкові…

Усі жінки серцями в світі
теплом віршів його зігріті…

пробачте всі його всього,
що всі жінки в миру - його...

Поет веде на небі блог,
де читачем буває Бог

і пам’ятати всіх нас просить:
Кохання – норма всіх відносин!