Мала

Кударенко Елена
Срібне світло торкається скла,
І дощі знов співають пісні!
Я від тебе чекаю тепла,
Ти до мене приходиш у сні. 


Ти нездійснена мрія моя,
Чарівна наче в небі зоря!
І тихесенький спів солов;я,
Знов до тебе мій крок виміряв.


Тож не  треба мені крім тебе,
Нічого на цієї землі!
Твої  очі так манять мене,
Наче зірки на небі малі!


Я від тебе чекаю дзвінка,
Щоб від щастя раділа душа 
Ти для мене стала  близька,
Моя ніжна безмежна мала!