***

Карина Нес
Што з грэшнай сутнасцю тваёй? -
Добро цi зло, што пераважа?-
Тут храма купал не адкажа.
Ты сам знайсцi павiнен сiлы
Ход дум сваiх падняць з магiлы
I узняць iх вышай за жаданнi.
Душа твая не зло i зданi!
Вярнi ёй праведныя сiлы! 
Любоую зноу яна адкажа.
Ты ж не жадаеш рабства ёй?

Да А.К. 16.05.2005