Ти проживи...

Елена Жажкова
Ти проживи   неодмінно  Життя  щасливо.
Не заважай ні собі ні іншому жити.
Та не зважаючи зовсім на неможливе
Серцем шукай всі відповіді у світі.
Я не спроможна змінити час, що плине.
Але, саджаю сад і малюю мрії.
Латаю душу і небо  в Одне - Єдине
Вже не чекаючи на прибуття месії.
А ти, надінь мої берці, як що гадаєш
Легким шляхом безумовне моє кохання.
Коли страждання чужі, як свої тримаєш, -
Налаштування незмінні за умовчанням.
А ти, дивись на Життя зовсім не очима
Навіть, якщо поглине ненависть Всесвіт.
Навіть, якщо любити нема причини
І залишилися лише твій біль та досвіт.
А ти, скасуй   заборону Життю радіти
Навіть, якщо війна порвала обійми.
Бо тільки так прощати навчаться діти.
Бо тільки так здолаємо Зло і  війни.
Олена Жажкова.
17.11.2023.