Родственные души

Мария Рыбочкина
Небоскребы сеульской осени
Отражают друг друга жизнь.
Молодая - она, а он - с проседью…
Новый день - чистый лист.
«Осторожно! Опасно! Важное!»,-
Шлет Вселенная им кликбейт.
Не любовники, не друзья, не супруги,
Друг для друга они - соулмейтс.
Странно, что тишина… «Dear my..
Когда ты не дома - прощай, мой сон.
Выспись. Поешь. Не грусти. Знай,
Я - за твоей спиной. Dooseon.»

————-————————————

Skyscrapers of autumn Seoul
Reflect each other's lives.
She is young, and he is gray-haired…
Let this new day be fine.
"Careful! Dangerous! Important!" -
The universe sends them a clickbait.
Not lovers, not friends, not spouses,
They are just soulmates.
It's strange that the silence is like this... “ Dear my..
When you are not at home - goodbye, my sleep.
Get some rest . Eat . Do not be sad.
My concern for you is deep.”