Дикi лебедi

Михаил Чадаев
               Г. Х. Андерсону

Судять як монстра,
Сокира гостра,
I тут помост тра.
А у мене доста,
Для вас латаття,
На плаття
Браття.
Родина уся
Приєднуйся.
 
18 листопада 2023 р.