Все з чистого листа

Галина Чехута
Вже на калюжах лід!..
Як швидко промайнули
Осінньої пори барвисті дні!
Писатиме для втіх
Зима нові етюди,
Зануряться бори у царство снів.

Сьогодні за вікном
Гуде сердитий вітер,
Від холоду тремтить опалий лист.
Листва біжить бігом
У місце більш затишне,
Бентежно шелестить під вітру свист.

Втрачає осінь шарм,
Усі думки – у блюзі,
Пригадує в душі барвистий шал.
Осінній карнавал
Вже відшумів, як юність,
Прискорюють дощі сумний фінал.

Спішить, спішить зима…
Бере прозорий аркуш…
Ажурним полотном вкриває світ…
Все з чистого листа…
Вручає вітру арфу…
Запрошує мороз на струнний хіт…