Фикир айа

Сельмина Курабекова
ФИКИР АЙА

Лезги ч1алал лугьуз мани,
Хуьзва вуна хайи ч1ал,
Мад рахадай кас амани
Чи бубайрин гафарал?

Аяларни чи к1валера,
Телефонар гъилеваз,
Дагълара авай хуьрера
Урусдал ава рахаз.

Акатнава зи рик1ик т1ал,
Фикир айа инсанар......
Миск1инрани лезги ч1алал
Рахазмач хьи Имамар .
           Селминат Курабекова