Соловейко

Владимир Солошенко
Соловейко співає в саду
Я почув тут чарующий спів.
Стороною я сад обійду,
Бо послухать його захотів.

Прилетів він весною сюди,
І гніздечко мостив на гілках,
Полюбив він давно ці сади,
Своїм співом чарующий птах.