Утреннее ноябрьское

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Ранково-листопадове
Дай мені подихати тобою,
Дай побути край твого тепла…
Серед ночі, вкритої журбою,
Де твоя доріжка пролягла?
Чи снігами сплутані маршрути
І вони кружляють без мети…
Як тобі у душу зазирнути –
Чи готовий ти до мене йти?
А мовчання знову б’є на сполох,
Ніби снігом сипле на чоло.
Ти приїдь. І цей вселенський холод
Враз розтане, наче й не було.
***
Дай мне хоть надышаться тобою,
Дай побыть возле тела тепла...
Среди ночи, укрытой печалью,
Где дорога твоя пролегла?
Иль снегами спутаны маршруты
И ты ходишь по кругу без цели...
Как же в душу твою заглянуть -
Ты готовый ко мне всё ж идти?
А молчание вновь бьёт тревогу,
Как снегом вдруг осыпает голову.
Ты приезжай. И этот вселенский холод
Вмиг растает, вроде как и не было.