Романс Пори Року

Юджин Папуша
А за вікном моїм зима
в пухову вдяглася обнову…
Білим-біло все замела,
щоби весна розквітла знову...

А за вікном моїм зима…
Слід в білий світ проклало слово…
Душі так хочеться тепла!
Благословення Чуда дома!

І ми розпалимо камін,
теплу відкрив свої долоні…
Вівальді гримне клавесин...
Станцюють вогнегриві  коні…

І що нам осінь, що зима
і менуети непогоди?!
Нам в радість щастя метушня,
де холодам ми - антиподи!