Запитання без вiдповiдей

Олександр Мачула
Запитую, «знайшов що у тобі»,
і відповіді вкотре не знаходжу…
Фатальна випадковість, просто збіг?
Ну, симпатична, молода, пригожа…

Гадаю і не можу пояснить,
чому усе стоїш перед очима,
чому іще тобою серце снить,
хоча десятки років за плечима…

А ще – Навіщо зраду вибачав,
удруге, втретє шанс давав на біса?.
Хоч бачив хіті блиск в твоїх очах
і знав уже, що ти – ще та актриса!

Не відаю, у кого удалась,
така собі – провінціальна «Gucci»…
Чому для тебе щиросердя зась,
де узяла характер свій падлючий?

Хотів би, та не можу пояснить,
чому надії всі летять до дідька…
Здавалося, до щастя лише мить,
але і ти – лети, моя лебідко!

06.11.2021