Чудотворець Миколай, до нас в гостi завiтай

Таня Черненко
Чудотворець Миколай,
До нас в гості завітай.
Тебе будемо чекати,
То ж приходь до нас на свято
У наш дружній супер-клас!
Є смаколики у нас:
Ось цукерки, мандарини,
Печиво і апельсини,
Яблука є і горіхи -
Все для радості та втіхи.
Добрі хлопчики й дівчата
Люблять в ігри різні грати.
Руханки та вікторини -
Ось розваги для дитини!
Щоб без діла не сидіти -
Разом будемо творити,
Рукавички ми змайструємо
Й захисникам їх подаруємо.
Хай тепло сердець дитячих
Зігріває військо козаче!
В нас єдине є бажання -
"Stop" війна, кінець негайно!
Мрія кожної дитини -
Перемога України!