Зупинись

Олександр Мачула
Ти все життя бажала і хотіла,
все жонглювала де та як могла
і не жаліла ні душі, ні тіла…
Отак і на «екватор» приплила.

Жадобою і хіттю розіп‘ята,
з собою і зі світом в боротьбі…
Борги ментальні… Як же їх багато!
Але заборгували всі тобі…

Та зупинись, нарешті, божевільна!
Куди торуєш свій безпутній шлях?
Гадаєш, слабкістю своєю сильна,
але ті хитрощі тебе зведуть… на прах.

20.10.2021