Лялька театральна

Олександр Мачула
Твоє кохання – зла підробка,
шаблонно-сірий плагіат…
Лиш викрутаси у доробку,
а ще манірності стократ!

Твоя любов – насправді ширма,
лише пекельна маячня.
Говориш, із дитинства відьма?
За чорну душу то платня.

Тобі кохання не відоме,
до щирості не здатна ти.
Не почуття – одні судоми,
та йдеш уперто до мети…

Уся заюзна, банальна,
і меркантильна до нуди.
Ти лише лялька театральна,
іди своїм шляхом. Іди!.

25.06.2022