снiг

Кударенко Елена
Нам не потрібен зараз сніг
Нехай він білий та пухнастий

Нехай тихесенько до ніг
Кружляє гарний та сріблястий

Тому що хлопці на війні
Тому що мерзнуть там в окопі

В холодній ночі вдалині
Ні затишку ні тишини

Нам не потрібні холода
В країні зараз йде війна

Вмивая кров;ю города
Та мати сива, та сумна!