Бахтунин цуьк

Сельмина Курабекова
БАХТУНИН ЦУЬК
на лезгинском языке

Ви бахтунин са цуьк хьана
Ви патав заз к1анда яр.
Цуькведавай гатфар хьана,
Зун вавди рахада, яр....

Бахт авай рик1ери
Нур гуда лагьайла,
Абур вири, вири дуьз гафар я,
К1ан хьайи вилери,
Бахтунай ац1айла
Къалурзавай
Ашкъидин  нурар я.


Ви бахтунин са цуьк хьана
Ви патав заз к1анда яр.
Цуькведавай гатфар хьана,
Зун вавди рахада, яр.

К|анивал атайла,
Жуван бахт жагъайла,
Чи рик1ериз мад са зат1ни к1андач.
К1ани яр атана
Цуьквер багъишайла,
Мад са касни дуьнедал аквадач!

           СЕЛМИНАТ КУРАБЕКОВА