нне на день народження

Светлана Назаренко 3
З днем народження , Іннуля, ми тебе вітаєм,
Та під покровом Божих крил пребувать бажаєм ,
Де спокійно, безтурботно, благодать та милість,
І завжди перебуває бездоганна щирість.

У житті, як і на морі, всякоє буває,
То штормить і вітер віє, вітрила зриває.
А буває штиль та тиша, на душі спокійно
І, під Божим оберегом , мирно та надійно.

Хай і діти , і онуки радість в дім приносять,
Для Христа і Його слави щиро плодоносять.
До небес нехай молитви з вірою злітають,
Хто  с Христом перебуває,  ті надію мають.

Всім вам злагоди і миру , сили та нагоди,
Дома всім порозуміння, "ясної  погоди".
Та під Божей охороной хай сім'я пребуде,
Любов, віра та надія разом з вами буде.

17.02.2024 р.