Каламбур на беларускай мове - 201

Леонид Ганчаров
Каламбур сельскай дзяўчыны пра хлопца Алега

Алежак хоць не СЕКСАПІЛЬНЫ,
Але ж заўжды да СЕКСА  ПІЛЬНЫ.
І сёння ў сексе не ЛЯНІВЫ
Ля фермы быў ён і ЛЯ НІВЫ.
*********

Каламбур сельской девушки о парне Олеге

Олежек хоть не сексапильный,
Но всегда к сексу бдительный.
И сегодня в сексе не ленивый
У фермы был он и у нивы.