Вiрш у лiжко

Олександр Мачула
Після кави – вірш у ліжко
і цілунку оксамит.
Знову я гортаю книжку,
сторінки твоїх ланіт.

А твої ласкаві руки,
ніжна лінія плечей –
після довгої розлуки
серце поглядом печеш…

Вірш у ліжко після кави –
подорожник для душі
і до почуттів приправа…
Нова тема для віршів!

18.08.2021