Настрой

Станислав Шастак
Навеяна відэаролікам
https://www.facebook.com/share/v/H3h7k4ZPgBK75eDw/

Я так хацеў бы ў гэты час
Вось так ісці с табою,
Каб неба павянчала нас
Каханнем, не журбою!

Каб замірыўся белы свет
І зніклі ўсе граніцы!
Каб я пад ціхае: "Прывет!"
К табе мог прытуліцца.

Каб заіграла ў жылах кроў
І бляск ажыў вачэй!
І б пачуў:"Мы разам зноў!
Вазьмі мяне ямчэй!

Вазьмі! Прыцісьні да грудзей,
Каб сэрцаў камертон
Вёў разам нас паміж людзей
І не заціх бы ён!"

Я так хацеў бы ў гэты час
Вось так ісці с табою,
Каб неба павянчала нас
Каханнем, не журбою!