You re warmer than spring

Мария Зонненшайн
You’re warmer than spring in shining,
You’re younger than all my old.
You’re deep till the kindness, darling.
I’m sorry for being cold…

I save you from all my damage.
Will really we be like one?..
At least, all I need is message
That all that you need is done.

2018 г.

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!