Сьогодення

Кударенко Елена
Сьогодення 



Сон не йде, тривога уночі,

Молиться наразі вся країна.

Серце не на місці за синів,

Знов за вікнами шахеди. 



Сніг пішов, кружляє і сріблить

Частка серця десь в окопі.

Матинка моя не спить, 

Та лампадка мріє, перемогою.



Вибух, гіркота у роті.

Телефон вібрує і тремтить...

Як ви? Чули, десь далеко? 

Прошу вас, дитинку бережіть