Украiнцям

Борис Есин 2
навiщо ви втрутили нашi народи
а що нам делiти
нашi землi тай води
i вранцi прокинувшись
дiлити природу тай сонце
i небо
i нашу свободу
та щматочек  хлiба
який дав нам Бог
нема нiчого
нi невдач, нi перемог
так сядемо  пiд сало
i приймемо горiлки
у мiстi, у селi
у хуторi
i в ранцi
весiлля зiграемо
Росii та Украiны
яка потрiбна тiльки нам
та дружбi нашiй
на зло всiм нашим
ворогам