Я в тобi жiнку нiколи не вiдчував!

Тамара Ненчина
"Я в тобі жінку ніколи не відчував!" -
Це, ніби тавро, на все життя,
Чому ти в цьому мене звинувачував?
Отруївши моє майбуття?

І вся доля моя – тобі доказ:
Що неправильним вирок той був!
Не буває кохання напоказ,
Сподіваюсь, пізніше збагнув?.

Мене тим змусив… смішну та наївну
Стати жінкою неприборканою!
Іншому дісталася... чистою, невинною,
Для тебе ж була... недоторканою.