Зовн та в середин конкурс в

Сергей Сергеевич Радченко
Ми знов запалюєм серця,
Не забуваючи про душі.
Коли ідучі до кінця,
Сміливі ми та відчайдушні.

Коли ідем за кроком крок,
Де голос лине звідусіль.
Дивись потрапив до зірок,
Не забуваючи про ціль.

Бо виступ не такий простий
Кудись втікає знов азарт
А перемога ..мить до мрій,
За поворотом новий жарт.

Цей вимір може на для всіх,
Але долоні простягни.
Ти чуєш; Знов лунає сміх,
То нагороду забери!!!
28.09.2023