Stay here

Мария Зонненшайн
Stay here, enjoy the silence sound.
I’m here, I’m with you, I’m around.
I’m everywhere and still inside.
Let’s start believing it!.. Don’t hide!..

2017 г.

* Я не являюсь носителем данного языка, и здесь, вероятно, есть множество ошибок...
  Буду только рада конструктивным замечаниям по грамматике!